Chemical composition, antioxidant capacity, and sensory quality of dried sour cherry fruits pre-dehydrated in fruit concentrates
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food and Bioprocess Technology
ISSN
1935-5130
EISSN
1935-5149
Wydawca
Springer US
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Issue 10
Strony od-do
2076-2095
Numer tomu
Vol. 8
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
EN
Fruit concentrates
FRAP
ORAC
Sour cherry
Procyanidins
Polyphenols
LC-MS/QTOF
ABTS
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058889
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych