Jakość chrupek kukurydzianych wzbogaconych dodatkiem mąki z amarantusa, topinamburu i miąższu dyni
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
ISSN
0365-9445
EISSN
2353-9054
Wydawca
POLSKIE TOWARZYSTWO FARMACEUTYCZNE, DLUGA 16, WARSAW, POLAND, 00-238
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
nr 3
Strony od-do
490-495
Numer tomu
Vol. 48
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Corn snacks
Sensory and physical properties
Enriching
PL
Wzbogacanie
Cechy organoleptyczne i fizyczne
Przekąski kukurydziane
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058358