Wpływ surowca i parametrów procesu na cechy sensoryczne i fizyczne ekstrudowanych przekąsek
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
nr 3 (100)
Strony od-do
176-1879
Numer tomu
R. 22
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Corn snacks
Amaranths
Jerusalem artichoke
Pumpkin
Quality
PL
Chrupki kukurydziane
Jakość
Amarantus
Topinambur
Dynia
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000057239
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych