Aktywność hydrolityczna drożdży izolowanych z serów Rokpol
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
ISSN
1644-065X
EISSN
2083-8654
Wydawca
Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław)
DOI
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Strony od-do
17-26
Numer tomu
13 (2)
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Yeast
Rokpol cheese
Lipolytic activity
Proteolytic activity
Ser Rokpol
PL
Aktywność lipolityczna
Drożdże
Aktywność proteolityczna
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte repozytorium
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000056505