Multifunctional peptides derived from an egg yolk protein hydrolysate: isolation and characterization
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Amino Acids
ISSN
0939-4451
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Issue 2
Strony od-do
369-380
Numer tomu
Vol. 47
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Hydrolysis
Antioxidant
Antidiabetic
Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity
Egg yolk protein by-product
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000056302
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych