Enzymatic and molecular characteristics of Geotrichum candidum strains as a starter culture for malting
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
0046-9750
EISSN
2050-0416
Wydawca
Wiley
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
nr4
Strony od-do
341-346
Numer tomu
Vol. 120
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
EN
Malting
Hydrolases
Chitinases
Geotrichum candidum
RFLP-PCR
RAPD
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000055009
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych