Bioactive compounds and sensory attributes of sour cherry puree sweetened with natural sweeteners
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
International Journal of Food Science & Technology
ISSN
0950-5423
EISSN
Wydawca
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
3
Strony od-do
585-591
Numer tomu
Vol. 50
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Słowa kluczowe
EN
Sour cherry puree
Antioxidant activity
Sensory properties
Sweeteners
Bioactive compounds
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000054934
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych