The influence of French fries processing on the glycoalkaloid content in coloured-fleshed potatoes
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
European Food Research & Technology
ISSN
1438-2377
EISSN
1438-2385
Wydawca
Springer
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Issue 6
Strony od-do
895-904
Numer tomu
Vol. 238
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000054453
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych