Eggs as a very promising source of biomedical and nutraceutical preparations: a review
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Journal of Life Sciences
ISSN
1934-7391
EISSN
Wydawca
David Publishing
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 8
Strony od-do
862-877
Numer tomu
Vol. 7
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
EN
Lysozyme
Chicken egg
Phospholipids
Ovoalbumin
Immunoglobulin
Yolkin
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
review-article
Inne
System-identifier
000051978