Combined drying of apple cubes by using of heat pump, vacuum-microwave, and intermittent techniques
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food and Bioprocess Technology
ISSN
1935-5130
EISSN
1935-5149
Wydawca
Springer US
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Issue 4
Strony od-do
975-989
Numer tomu
Vol. 7
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
EN
Heat pump
Drying
Texture
Polyphenols
Antioxidant activity
Physical appearance
Vacuum microwaves
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Przed publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051815
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych