Application of ultra performance liquid chromatography-photodiode detector-quadrupole/time of flight-mass spectrometry (UPLC-PDA-Q/TOF-MS) method for the characterization of phenolic compounds of Lepidium sativum L. sprouts
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
European Food Research & Technology
ISSN
1438-2377
EISSN
1438-2385
Wydawca
Springer
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Strony od-do
699-706
Numer tomu
Vol. 236
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
EN
Mass spectrometry
Sinapic acid
Ultra high-performance liquid chromatography
Sprouted seeds
Phenolic compounds
Identification
Quantification
Flavonol derivatives
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Przed publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051757
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych