Preferencje konsumentów Polski południowo-zachodniej przy wyborze serów podpuszczkowych dojrzewających
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
ISSN
2080-5985
EISSN
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Nr 2 (9)
Strony od-do
42-52
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Słowa kluczowe
EN
Consumer preferences
Rennet ripening cheese
PL
Sery podpuszczkowe dojrzewające
Preferencje konsumentów
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte repozytorium
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051355