Effect of extruded amaranth grains on performance, egg traits, fatty acids composition, and selected blood characteristics of laying hens
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Livestock Science
ISSN
1871-1413
EISSN
1878-0490
Wydawca
Elsevier
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
2-3
Strony od-do
308-315
Numer tomu
Vol. 155
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
EN
Amaranth grains
Blood characteristics
Laying hens
Performance
Egg yolk
Fatty acids
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050938
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych