Biochemical and microbiological changes in cheese inoculated with Yarrowia lipolytica yeast
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 4
Strony od-do
49-64
Numer tomu
R. 20
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Lipolysis
Proteolysis
Cheese ripening
LA
Yarrowia lipolytica
PL
Dojrzewanie serów
Lipoliza
Proteoliza
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050811