Antioxidant activity and anti-inflammatory effect of fruit extracts from blackcurrant, chokeberry, hawthorn, and rosehip, and their mixture with linseed oil on a model lipid membrane
PBN-AR
Instytucja
Wydział Przyrodniczo-Technologiczny (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN
1438-7697
EISSN
1438-9312
Wydawca
WILEY-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Strony od-do
1-14
Numer tomu
Vol. 117
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
EN
Liposomal antioxidants
Membrane fluidity
Anti-inflammatory activity
Profile of unsaturated fatty acids of linseed oil
Dietary supplements
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058718
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych