Chemical composition, antioxidant capacity, and sensory quality of pomegranate (Punica granatum L.) arils and rind as affected by drying method
PBN-AR
Instytucja
Wydział Przyrodniczo-Technologiczny (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food and Bioprocess Technology
ISSN
1935-5130
EISSN
1935-5149
Wydawca
Springer US
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Strony od-do
1644-1654
Numer tomu
Vol. 6
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,97
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
EN
Antioxidant capacity
Descriptive sensory analysis
Drying kinetics
Organic acids
Polyphenols
Punicalagins
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051820
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych