Zachowania konsumentów na rynku mięsa
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
ISSN
2080-5985
EISSN
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Nr 4 (11)
Strony od-do
94-110
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Selection criteria
Consumer
Meat
PL
Konsument
Mięso
Kryteria wyboru
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte repozytorium
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000056678