Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN
1230-0322
EISSN
2083-6007
Wydawca
Division of Food Science, Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
4
Strony od-do
239-244
Numer tomu
63
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Pozostali autorzy
+ 1
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
32503
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych