Gluten-free precooked rice-yellow pea pasta: effect of extrusion-cooking conditions on phenolic acids composition, selected properties and microstructure
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
ISSN
0022-1147
EISSN
1750-3841
Wydawca
Wiley on behalf of the Institute of Food Technologists
DOI
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
5
Strony od-do
c1070-c1079
Numer tomu
81
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 7)
Pozostali autorzy
+ 5
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
38237
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych