Composition differences between organic and conventional meat: a systematic literature review and meta-analysis
PBN-AR
Instytucja
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
The British journal of nutrition
ISSN
0007-1145
EISSN
1475-2662
Wydawca
Published on behalf of the Nutrition Society by CABI Publishing
DOI
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
Strony od-do
994-1011
Numer tomu
115
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 25)
Pozostali autorzy
+ 24
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
PX-577e338bc2dc87463c6fe757
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych