Effect of packaging method and cold-storage time on chicken meat quality
PBN-AR
Instytucja
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
CyTA-Journal of Food
ISSN
1947-6337
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
41-46
Numer tomu
14
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 6
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
PX-56989bd4810641ecf9198874
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych