Badanie trwałości ekstraktów z owocni papryki poddanych ozonowaniu
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Książka
Tytuł książki
Technologiczne kształtowanie jakości żywności
Data publikacji
2015
ISBN
978-83-935421-9-2
Wydawca
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Publikacja
Główny język publikacji
POL
Tytuł rozdziału
Badanie trwałości ekstraktów z owocni papryki poddanych ozonowaniu
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
5-13
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
35582