Niedestrukcyjne techniki w kontroli jakości wyrobów mięsnych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Książka
Tytuł książki
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności: Aspekty mikrobiologiczne, chemiczne i ocena towaroznawcza
Data publikacji
2015
ISBN
978-83-935421-7-8
Wydawca
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Publikacja
Główny język publikacji
POL
Tytuł rozdziału
Niedestrukcyjne techniki w kontroli jakości wyrobów mięsnych
Rok publikacji
2015
Strony (od-do)
145-154
Numer rozdziału
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.6
Hasło encyklopedyczne
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
chapter-in-a-book
Inne
System-identifier
35970