A two-stage fermentation process of erythritol production by yeast Y. lipolytica from molasses and glycerol
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Bioresource Technology
ISSN
0960-8524
EISSN
1873-2976
Wydawca
Elsevier Ltd.
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Strony od-do
445-455
Numer tomu
Vol. 198
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Molasses
Glycerol
Erythritol
LA
Yarrowia lipolytica
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058719
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych