Antibacterial activity and physical properties of edible chitosan films exposed to low-pressure plasma
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food and Bioprocess Technology
ISSN
1935-5130
EISSN
1935-5149
Wydawca
Springer US
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
12
Strony od-do
3646-3654
Numer tomu
Vol. 7
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Meat industry
Antibacterial activity
Low-pressure plasma
Lysozyme
Chitosan film
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000054936
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych