Evaluation of the ACE-inhibitory activity of egg-white proteins degraded with pepsin
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
ISSN
1230-0322
EISSN
2083-6007
Wydawca
Institute of Animal Reproduction and Food Research of Polish Academy of Sciences
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 2
Strony od-do
103-108
Numer tomu
Vol. 63
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Hydrolysate
Egg-white proteins
Ovalbumin
ACE-inhibitory peptide
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050439
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych