Egg-yolk protein by-product as a source of ACE-inhibitory peptides obtained with using unconventional proteinase from Asian pumpkin (Cucurbita ficifolia)
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Journal of Proteomics
ISSN
1874-3919
EISSN
1615-9861
Wydawca
Elsevier Ltd.
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Strony od-do
107-116
Numer tomu
Vol. 110
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
EN
Egg yolk protein
ACE inhibitory activity
Enzymatic hydrolysis
LA
Cucurbita ficifolia
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000054542
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych