Biologically active peptides derived from egg proteins
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
World's Poultry Science Journal
ISSN
0043-9339
EISSN
1743-4777
Wydawca
World's Poultry Science Association
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Issue 2
Strony od-do
375-386
Numer tomu
Vol. 69
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
EN
Eggs
Hydrolysis
Bioactive peptides
Immunostimulation
Antioxidant
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050790
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych