Biological and functional properties of proteolytic enzyme-modified egg protein by-products
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food Science & Nutrition
ISSN
2048-7177
EISSN
Wydawca
Wiley Online Library
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
issue 2
Strony od-do
184-195
Numer tomu
Vol.1
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Słowa kluczowe
EN
Egg proteins
Bioactive peptides
Hydrolysis
Antioxidant activity
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050814
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych