Biological activity of egg-yolk protein by-product hydrolysates obtained with the use of noncommercial plant protease
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Italian Journal of Food Science
ISSN
1120-1770
EISSN
Wydawca
CHIRIOTTI EDITORI
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
nr 4
Strony od-do
450-458
Numer tomu
Vol. 27
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Antioxidant
Immunostimulating activity
ACE-inhibitory activity
Hydrolysis
Egg yolk proteins
LA
Cucurbita ficifolia protease
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja ostateczna autora
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne-Bez utworów zależnych
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058884
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych