Application of microbial proteases to obtain egg yolk protein hydrolysates with antioxidant and antimicrobial activity
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 1
Strony od-do
105-118
Numer tomu
R. 20
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Egg-yolk proteins
Hydrolysis
Peptides
Microbial proteases
Activity
PL
Peptydy
Hydroliza
Proteazy pochodzenia mikrobiologicznego
Aktywność
Białka żółtka
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050808