Antioxidative peptides derived from denaturated egg white protein
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Italian Journal of Food Science
ISSN
1120-1770
EISSN
2239-5687
Wydawca
CHIRIOTTI EDITORI
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 2
Strony od-do
169-180
Numer tomu
Vol. 25
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
EN
Peptide
Ovalbumin
Hydrolysis
DPPH
Antioxidant
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050804