Bioactive compounds vs. organoleptic assessment of ‘smoothies’- type products prepared from selected fruit species
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
International Journal of Food Science & Technology
ISSN
0950-5423
EISSN
1365-2621
Wydawca
Blackwell Scientific
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Strony od-do
98-106
Numer tomu
Vol. 49
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Słowa kluczowe
EN
Polyphenols
Ascorbic acid
2,2'-azino-bis(3-ethylbenzothiazoline-6-sulphonic acid)
Bioactive food
Smoothies
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051812
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych