Effect of PUFAs enrichment of quail eggs on the profile of n-3 fatty acids and phospholipids contained in yolk
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
World's Poultry Science Journal
ISSN
0043-9339
EISSN
1743-4777
Wydawca
World's Poultry Science Association
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
Strony od-do
1-4
Numer tomu
Vol. 69, Supplement : EggMeat Symposia 2013 ; Bergamo 15-19 September 2013
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
EN
Japanese quail
Phospholipid
Egg
Long chain poly-unsaturated fatty acid
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000058137