Zawartość antocyjanów w owocach różnych odmian truskawek
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Książka
Tytuł książki
Ziołolecznictwo, biokosmetyki i żywność funkcjonalna : I międzynarodowa konferencja / red. nauk. Iwona Wawer Tadeusz Trziszka ; Krosno, 18-19 kwietnia 2013 roku
Data publikacji
2013
ISBN
978-83-64457-00-5
Wydawca
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie : Zakład Usług Poligraficznych Jaskulski Zbigniew
Publikacja
Główny język publikacji
PL
Tytuł rozdziału
Zawartość antocyjanów w owocach różnych odmian truskawek
Rok publikacji
2013
Strony (od-do)
436-446
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,61
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Słowa kluczowe
EN
Strawberries
HPLC
Anthocyanin
ESI-MS
LA
Fragaria x ananassa
PL
Antocyjany
Truskawki
Konferencja
Indeksowana w Scopus
nie
Indeksowana w Web of Science Core Collection
nie
Liczba cytowań z Web of Science Core Collection
Nazwa konferencji (skrócona)
Nazwa konferencji
I Międzynarodowa Konferencja Ziołolecznictwo, biokosmetyki i żywność funkcjonalna
Początek konferencji
2013-04-18
Koniec konferencji
2013-04-19
Lokalizacja konferencji
Krosno
Kraj konferencji
PL
Lista innych baz czasopism i abstraktów w których była indeksowana
Cechy publikacji
peer-reviewed
Inne
System-identifier
000059143