Ocena ważności cech sera twardego i miejsca jego zakupu w opiniach konsumentów z Holandii, Niemiec i Polski
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 5(90)
Strony od-do
195-210
Numer tomu
R. 20
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
EN
The Netherlands, Germany, Poland
Hard cheese
Diversity of buyers' opinions
Consumer rating
PL
Ser twardy
Ocena konsumencka
Zróżnicowanie opinii nabywców
Konsumenci holenderscy, niemieccy i polscy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000051348