Wpływ temperatury podsuszania na zawartość glikoalkaloidów i azotanów(V) podczas laboratoryjnej produkcji suszu z ziemniaków gotowanych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
DOI
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 1 (86)
Strony od-do
191-203
Numer tomu
R. 20
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
EN
Dehydrated cooked potatoes
Nitrates(V)
Glycoalkloids
PL
Susz z ziemniaków gotowanych
Azotany(V)
Glikoalkaloidy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000050809