Changes of antioxidant potential of pasta fortified with parsley (Petroselinum crispum Mill.) Leaves in the light of protein-phenolics interactions
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
ISSN
1644-0730
EISSN
1898-9594
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
DOI
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
1
Strony od-do
29-36
Numer tomu
14
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
34326
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych