Anticancer and antioxidant activity of bread enriched with broccoli sprouts
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
ENG
Czasopismo
JOURNAL OF BIOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY
ISSN
1110-7243
EISSN
Wydawca
HINDAWI PUBLISHING CORPORATION
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
Article ID 608053
Strony od-do
1-14
Numer tomu
2014
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 5
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
33313
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych