Chemical Composition and Nutritive Value of Protein in Hulled Dwarf Oat Lines and the Effect on Serum Lipid Profile in Rats
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
ISSN
1120-1770
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
2
Strony od-do
203-209
Numer tomu
26
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Słowa kluczowe
en
dwarf oat
fatty acids
protein quality
rats
ß-glucan
cholesterol
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
000066916