Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
58ae4253d5defc8bf95990a6
Podgląd artykułu
Zaloguj
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów polifenolowych z owoców czerwonej porzeczki i żurawiny w odniesieniu do błony erytrocytów
PBN-AR
Instytucja
Wydział Przyrodniczo-Technologiczny (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
nr 3 (100)
Strony od-do
148-159
Numer tomu
R. 22
Link do pełnego tekstu
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2015,%203(100)/13_Bonarska.pdf
Identyfikator DOI
10.15193/zntj/2015/100/047
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Dorota Bonarska-Kujawa
Sylwia Cyboran-Mikołajczyk
Halina Kleszczyńska
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
EN
Erythrocyte membrane
Polyphenolic extracts
Fluidity of membrane
Antioxidant activity of extracts
Red currant and cranberry fruits
PL
Płynność błony
Błona erytrocytów
Ekstrakty polifenolowe
Owoce czerwonej porzeczki i żurawiny
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000057237
Crossref
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Słowa kluczowe
Cechy publikacji
Inne