Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów polifenolowych z owoców czerwonej porzeczki i żurawiny w odniesieniu do błony erytrocytów
PBN-AR
Instytucja
Wydział Przyrodniczo-Technologiczny (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
Żywność : nauka, technologia, jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
nr 3 (100)
Strony od-do
148-159
Numer tomu
R. 22
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
EN
Erythrocyte membrane
Polyphenolic extracts
Fluidity of membrane
Antioxidant activity of extracts
Red currant and cranberry fruits
PL
Płynność błony
Błona erytrocytów
Ekstrakty polifenolowe
Owoce czerwonej porzeczki i żurawiny
Aktywność przeciwutleniająca ekstraktów
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000057237
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych