Drożdże i preparaty pochodzenia drożdżowego w doskonaleniu jakości oraz bezpieczeństwa żywności i pasz
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Rok publikacji
2015
Główny język publikacji
polski
Książka z rozdziałami
Przekład językowy
Ocena KEN
Edycja naukowa
Strony
137
Numer tomu
Seria wydawnicza
Numer w serii wydawniczej
Numer wydania
Wydawca
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Miejsce wydania
Warszawa
ISBN
978-83-933341-7-9
ISMN
ISSN
Mapa
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
7,9
Autorstwo oznaczone
Inne
System-identifier
PX-56e6a5002cdc5c33fd0cf4ae