Effect of different extraction techniques on quantification of oleanolic and ursolic acid in Lamii albi flos.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Farmaceutyczny (Uniwersytet Medyczny w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Industrial Crops and Products
ISSN
0926-6690
EISSN
Wydawca
Elsevier
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
brak
Strony od-do
373-377
Numer tomu
44
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000069797
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych