Quantification of the level of fat-soluble vitamins in feed based on the novel microemulsion electrokinetic chromatography (MEEKC) method
PBN-AR
Instytucja
Wydział Farmaceutyczny (Gdański Uniwersytet Medyczny)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2014
Numer zeszytu
3
Strony od-do
544-551
Numer tomu
94
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
en
fat-soluble vitamins
microemulsion electrokinetic chromatography
laboratory animal feed
liquid-liquid extraction
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000078714
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych