Determination of the elemental composition of coffee using instrumental methods
PBN-AR
Instytucja
Wydział Chemiczny (Politechnika Wrocławska)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
eng
Czasopismo
Food Analytical Methods
ISSN
1936-9751
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2013
Numer zeszytu
nr 2
Strony od-do
598-613
Numer tomu
vol. 6
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
pol
makro- i mikro-elementy
przygotowanie próbek
atomowa spektrometria
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
000187038
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych