Effect of tannic acid, resveratrol and its derivatives, on oxidative damage and apoptosis in human neutrophils.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Farmaceutyczny (Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
ISSN
0278-6915
EISSN
1873-6351
Wydawca
URL
Rok publikacji
2015
Numer zeszytu
Strony od-do
37-46
Numer tomu
84
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
Tannins
Stilbenes
DNA damage
Apoptosis
Neutrophils
pl
Taniny
Stilbeny
Uszkodzenie DNA
Apoptoza
Neutrofile
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000093568
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych