Wpływ masy i długości ciała na zawartość rtęci i kwa sów tłuszczowych w tkankach węgorza, Anguilla anguilla (L.)
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Środowisku (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Inżynieria Akwakultury, Olsztyn, 2-4.12.2014 : książka streszczeń
Data publikacji
2014
ISBN
978-83-63503-47-5
Wydawca
Drukarnia Cyfrowa Partner Poligrafia
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Wpływ masy i długości ciała na zawartość rtęci i kwa sów tłuszczowych w tkankach węgorza, Anguilla anguilla (L.)
Rok publikacji
2014
Strony (od-do)
64
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Inne
System-identifier
0000015768