Innowacje w produkcji żywności metodami tradycyjnymi - analiza założeń i wyników realizacji projektu "TRAFOON"
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Środowisku (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Wylęgarnictwo, podchowy ryb i zarybienia / pod red. Zdzisława Zakęsia, Krystyny Demskiej-Zakęś
Data publikacji
2016
ISBN
978-83-60111-86-4
Wydawca
Instytut Rybactwa Śródlądowego
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Innowacje w produkcji żywności metodami tradycyjnymi - analiza założeń i wyników realizacji projektu "TRAFOON"
Rok publikacji
2016
Strony (od-do)
301-313
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.6
Hasło encyklopedyczne
Inne
System-identifier
0000020285