Antyoksydanty owoców i warzyw. Cz. 1. Funkcja i działanie
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY. FERMENTATION, FRUITS AND VEGETABLE INDUSTRY
ISSN
0137-2645
EISSN
2449-9552
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
3
Strony od-do
8-11
Numer tomu
60
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
pl
Owoce - badanie
Warzywa - badanie
Inne
System-identifier
0000037209
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych