Antyoksydanty owoców i warzyw. Cz. 2. Antyoksydanty jabłek
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pl
Czasopismo
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY. FERMENTATION, FRUITS AND VEGETABLE INDUSTRY
ISSN
0137-2645
EISSN
2449-9552
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
4
Strony od-do
23-25
Numer tomu
60
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
pl
Przeciwutleniacze
Jabłka
Fruktoza
Flawonoidy
Procyjanidy
Inne
System-identifier
0000037791
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych